VIDEO: SJæLDEN VERSION AF RUSSISK PANSRET KøRETøJ SPOTTET I UKRAINE

Video: Sjælden Version af Russisk Pansret Køretøj Spottet i Ukraine. Foto og video: Telegram / ovbron

En sjælden version af infanterikampkøretøjet BMP-3 blev spottet nær slagmarken i Ukraine, som vist i en video frigivet gennem russiske telegramkanaler.

+ Klik her for at se videoen

Denne nye ændring er udstyret med ekstra eksplosiv reaktiv pansring (ERA), hvilket tyder på en betydelig opgradering for at styrke dens defensive evner. Analytikere spekulerer i, at BMP-3 er blevet forbedret med 4S24 ERA-kits som en del af “Karkas-2”-programmet udviklet til at øge beskyttelsen af lette køretøjer mod anti-tank trusler.

+ Zontes lancerer 7 nye motorcykler på det nationale marked, tjek priserne

4S24-systemet er kendt for sin anti-kumulative effektivitet, lignende den 4S20 Kontakt eksplosive reaktive pansring, men med kun halvdelen af det anvendte eksplosivmateriale.

For at bevare integriteten af skroget, der er relativt skrøbeligt, er dynamiske beskyttelseselementer indkapslet i en polymerbeholder med skum. Dette design sigter mod at bremse og sprede detoneret metalplader, hvilket neutraliserer virkningen af kumulative projektiler og opretholder den primære funktion med at forhindre penetration.

Ifølge russiske kilder har det dynamiske beskyttelsessystem Karkas-2 vist sig at være effektivt til at forhindre detonationsoverførsel mellem beskyttelseselementer, hvilket giver væsentlig forsvar mod virkningen af kumulative projektiler.

BMP-3 er blevet udstyret med 4S24 panserblokke langs siderne og frontområdet. Disse forbedringer giver dog ikke beskyttelse mod den nye trussel fra ukrainske selvmordsdrone, hvilket understreger de fortsatte udfordringer med at forbedre køretøjsbeskyttelsen mod teknologiske fremskridt på slagmarken.

BMP-3

BMP-3. Foto: Wikimedia

BMP-3 er et infanterikampkøretøj produceret i Sovjetunionen. Forkortelsen BMP står for boevaya mashina pehoty (“infanterikampkøretøj”). Det er et amfibisk pansret køretøj på bælter designet til at ødelægge jord- og luftmål, når det er stationært, bevæger sig eller navigerer.

Med information fra defence-blog.com. Foto og video: Telegram / ovbron. Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI og blev gennemgået af redaktionen.

2024-04-26T14:40:13Z dg43tfdfdgfd