NY MELDING OM JONAS VINGEGAARD STJæLER ALLE OVERSKRIFTER

Den 4. april holdt gik en chokbølge gennem hele landet.

Det var nemlig her, at Jonas Vingegaards alvorlige styrt fandt sted.

Omtrent to uger efter styrtet blev danskeren udskrevet fra det hospital, hvor han havde været indlagt, og i samme ombæring delte han sine første ord med offentligheden via et X-opslag fra Team Visma Lease a Bike:

"Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt".

Læs også

Dansk cykelrytter om Tadej Pogačar: "Jeg har hørt nogle historier"

Så mange penge fik Jonas Vingegaard for at vinde Tour de France 2023

Så mange penge fik Mads Pedersen for sin flotte 3. plads ved Paris Roubaix

Og det der med at komme sig helt, er Jonas Vingegaard angiveligt godt i gang med.

Stjæler alle overskrifter

B.T. skriver nemlig nu - ligesom stort set alle andre medier - at der er optimisme i Visma-lejren omkring den ydmyge Glyngøre-drengs helbred. Holdet har givet meget få opdateringer og sparet gevaldigt på detaljerne, men nu udtaler holdets sportsdirektør, Merijn Zeeman, sig:

"Det vil blive svært for Jonas at vinde Tour de France, men det er bestemt ikke umuligt. Han har travlt med sin genoptræning hver dag og får rådgivning af vores medicinske stab og fysioterapeuter", siger han og fortsætter:

"Vi holder absolut muligheden åben for, at han kommer til Tour de France. Jonas er ekstremt talentfuld, og vi ved, at han restituerer ekstremt hurtigt."

Sportsdirektøren udtaler videre, at han tror helt og aldeles på, at Jonas Vingegaard kan stille fra start ved Tour de France i topform, og at han dermed kan fuldende sit hattrick.

Om Jonas Vingegaard når at komme op på øverste klingen inden Touren skydes i gang, må vi vente og se. Derudover venter der en anden svær forhindring, som hedder Tadej Pogacar.

Sloveneren er kommet flyvende fra start i denne sæson, og det ser ud til, at kun Vingegaard kan stoppe ham.

Læs også

Tadej Pogacars UAE havde særlig besked med til Jonas Vingegaard, da han var på hospitalet

Tadej Pogacar taler ud: Sådan reagerede han, da han så Jonas Vingegaards styrt

Van der Poel om Evenepoel: På dette punkt er vi helt ens

2024-05-03T20:44:42Z dg43tfdfdgfd