VIDEO: UKRAINSKE STYRKER AFVISER RUSSISK FREMRYKNING OG øDELæGGER 42 KAMPKøRETøJER

Ukrainske styrker afviser russisk fremrykning og ødelægger 42 kampkøretøjer. Foto og video: Gengivelse fra Twitter @IAPonomarenko

Ukrainske styrker ødelægger 42 russiske pansrede køretøjer i afgørende sammenstød i Donetsk-regionen

+ Klik her for at se videoen

+ Video viser påstået ATACMS-missilangreb mod russiske tropper i Luhansk-regionen

+ Rosoboronexport afslører sit nye luftforsvarsmissilsystem i video

De ukrainske militærstyrker formåede at afvise et betydeligt russisk fremstød i Donetsk-regionen, hvilket resulterede i ødelæggelsen af 42 russiske tanke og pansrede køretøjer.

Rapporten kom fra den 58. Motoriserede Infanteribrigade, som ærer Hetman Ivan Vyhovsky, gennem et opslag på Facebook. Denne konfrontation understreger den intense modstand, Ukraine yder mod den russiske offensiv.

Forsvarsoperationen blev koordineret af den 58. Brigade i samarbejde med den Særskilte Præsidentbrigade Hetman Bohdan Khmelnytsky, den 762. Vagtbataljon for Statens Særlige Transporttjeneste samt andre enheder, der sammen stod imod den russiske fremrykning.

Den russiske offensiv fortsætter aggressivt, med fremstød mod områder nær Chasove Yar og Avdiivka. Lokaliteten Robitne, som i øjeblikket befinder sig i den såkaldte “grå zone”, er i en særligt prekær situation. På trods af en betydelig mangel på ammunition, tilbyder de ukrainske styrker stærk modstand og påfører fjenden betydelige tab.

Denne nylige hændelse bekræfter igen de vanskeligheder, som Rusland har stået overfor siden konfliktens start den 24. februar 2022, hvor næsten 3000 russiske tanke og 5200 pansrede køretøjer ifølge ukrainske kilder er blevet ødelagt.

+ Klik her for at se flere videoer om krigen i Ukraine

Foto og video: Gengivelse fra Twitter @IAPonomarenko. Dette indhold er skabt med hjælp fra AI og er blevet redaktionelt gennemgået.

2024-05-04T10:41:10Z dg43tfdfdgfd