VIDEO: DRONE øDELæGGER MåL MED EN LUFTKANON MED EN SKYDEFREKVENS På 6000 SKUD PR. MINUT

Video: Drone ødelægger mål med en luftkanon under en demonstration i ørkenen. Billeder og video: Reproduktion Twitter @GenAtomics_ASI

General Atomics Aeronautical Systems (GA-ASI) bekræfter, at deres ubemandede luftfartssystem (UAS) Mojave ødelagde statiske mål i live-skudtests den 13. april 2024, hvilket bekræfter systemets relevans på slagmarken og markerer en anden milepæl for demonstrationsflyet.

+ Klik her for at se videoen

GA-ASI samarbejdede med Dillon Aero om at montere to af Dillons DAP-6 Gun Pod-kanonsystemer på Mojave-flyet. Mojave foretog syv passager i to fly under demonstrationen og brugte cirka 10.000 skud ammunition, mens UAS’et smadrede en række mål.

+ Video: Sjælden Version af Russisk Pansret Køretøj Spottet i Ukraine

“At se vores Mojave udføre denne live-ildsdemonstration understreger virkelig Mojave UAS’ets alsidighed og hvad det kan,” sagde GA-ASI’s præsident, David R. Alexander. “Mojave har evnen til at fungere som sensor, skytte og støtte, hvilket mindsker trusselsmiljøer og sårbarheder og beskytter menneskeliv.”

Mojave og dets evne til kort start og landing (STOL) har vakt betydelig interesse i militære og luftfartsfællesskaber. Mojave er unik: en UAS med betydelig lastkapacitet, der kan operere i områder, der tidligere blev anset for uegnede til UAS-operationer. Dets evne til at lette og lande fra uforbedrede landingssteder på korte afstande samt operere fra hangarskibe – som det gjorde i november 2023 som en del af en demonstration med Storbritanniens Royal Navy – fanger fantasien og ændrer forventningerne til, hvordan store ubemandede systemer kan bruges.

Den live-ildsdemonstration fandt sted på Yuma Proving Ground i Arizona og blev finansieret af GA-ASI’s interne forsknings- og udviklingsbudget.

Mojave-teknisk demonstrator deler fælles systemer og komponenter med GA-ASI’s opgraderede Gray Eagle 25M, hvilket effektivt giver en ekspeditionær Gray Eagle STOL-kapacitet. Ud over en vinge-kit-option for Gray Eagle planlægger GA-ASI en for det større MQ-9B-fly, der inkluderer modellerne SkyGuardian og SeaGuardian.

Kilde: General Atomics Aeronautical Systems. Billeder og video: Reproduktion Twitter @GenAtomics_ASI. Dette indhold blev oprettet med hjælp fra AI og blev gennemgået af redaktionen.

2024-04-26T15:55:26Z dg43tfdfdgfd