UNG KVINDE HAVDE SEX MED æLDRE MAND: Så TAGER SAGEN EN UVENTET DREJNING

For omtrent to år siden mødte en 60-årig mand på en bar i det centrale Bergen en ung kvinde i 20'erne med hendes veninde.

Det var hvad der skulle vise sig at blive et skæbnesvangert møde.

Det skriver norske Nettavisen.

Ifølge ham var hun meget aktiv og foreslog at tage en taxa til hans hus. Den anden unge pige fulgte også med i taxaen, som kørte de tre til et hotel.

Læs også

Mystikken fortsætter i Madeleine McCann-sagen: Nu er der nyt

Rygterne svirrer om Meghan Markle: Nu udtaler hun sig "Har ikke noget at gøre med cannabisfarm"

Ifølge manden havde de tre sex sammen, men efterfølgende truede kvinden med at anmelde ham for voldtægt, hvis han ikke gav hende penge.

Han påstår, at han gav hende 2.000 norske kroner, som var det beløb, han kunne hæve.

Kvinden ville dog have 5.000 kroner.

Dagen efter anmeldte hun ham for voldtægt, hvilket udløste en efterforskning, der afslørede mangler i hendes forklaring.

Kvinden havde nemlig flere gange tidligere været i kontakt med ham, både fysisk og via en onlinetjeneste til personer med særlige sexfeticher. De havde også tidligere haft sex.

Nu står kvinden i tiltalt for at have afgivet en falsk anmeldelse mod manden, som i øvrigt var pensionist.

Under retsmødet i Hordaland Landsret blev kvinden først erkendt skyldig, men begyndte derefter at give en uklar forklaring. Det resulterede i, at dommeren måtte sende hende ud for at diskutere sagen med sin forsvarer. Efter en kort pause vendte kvinden tilbage og erklærede sig uskyldig i anklagerne.

Overvågningsbilleder fra hotellets reception bekræfter, at de tre ankom sammen og forlod hotellet senere på natten. Kvinden hævder, at hun var meget beruset og havde pådraget sig skrammer på knæene ved at falde. Hun havde også forsøgt at skjule sit tidligere kendskab til manden.

Manden blev anholdt

Men det stopper ikke her.

Politiet anholdt manden to dage senere. Ikke for voldtægt, men for at have haft sex med en 15-årig pige. Det viser sig nemlig, at pigen, som den tiltalte kvinde medbragte, ikke var ældre end 15. Manden forklarede, at han ikke vidste, at hun var så ung.

Kvinden risikerer nu 120 dages fængsel, hvoraf halvdelen er betinget med to års prøvetid, for at have afgivet en falsk anmeldelse.

Manden er heller ikke fri for retssystemet, da han er anklaget i den anden sag, hvor dommen endnu ikke er afsagt.

Læs også

Populær DR-skuespiller erkender: Tog munden for fuld

Model om oplevelse med Leonardo DiCaprio: Sikke et svin

På prinsessens fødselsdag: Pludselig var kronprinsen til fodboldkamp

2024-05-03T13:10:32Z dg43tfdfdgfd