TRAGISK HæNDELSE I LEGOLAND: SPæDBARN FåR HJERTESTOP - NU ER MOREN ANHOLDT

Legoland er normalt et sted fyldt med barnelatter og eventyr.

Men det ændrede sig sidste torsdag, da det i stedet blev scenen for en dramatisk hændelse, da et spædbarn pludselig fik hjertestop.

Læs også

vejdirektoratet med advarsel: Kristi himmelfartsferien er lige rundt om hjørnet, særligt på disse tidspunkter kan du opleve kø

Det skriver B.T

En ellers hyggelig tur i Legoland i Windsor, Storbritannien tog sig en uventet og tragisk drejning.

Den lille dreng, hvis hjerte stoppede, blev hastet til hospitalet, hvor han fortsat kæmper for sit liv i kritisk tilstand.

Hændelsen, der udspillede sig lige over middag, har sat gang i en politiefterforskning, der vender op og ned på den idylliske forlystelsespark.

"Vi efterforsker en foruroligende hændelse, der involverer et meget lille barn," udtalte politiet i kølvandet på tragedien, og der er endnu ikke flere detaljer om årsagen til barnets pludselige hjertestop.

En anholdt

Det kom frem, at barnets mor, en 27-årig britisk kvinde, blev anholdt dagen efter.

Politiet har ikke andre mistænkte, men efterlyser vidner, der befandt sig nær Coastguard HQ-forlystelsen på det pågældende tidspunkt.

"Vi har ingen andre mistænkte i sagen," lød det fra en talsperson fra politiet. Moren er sidenhen blevet løsladt mod kaution, og det er under stadig efterforskning, om moderens handlinger førte til barnets kritiske tilstand.

Legoland Windsor er blot én ud af ti Legoland-forlystelsesparker rundt om i verden, hvor familier normalt søger hen for sjov og spænding.

Legoland

Legoland er en international kæde af forlystelsesparker, der først åbnede sine porte i Billund, Danmark i 1968.

Grundlagt af LEGO-gruppen, en af verdens førende legetøjsproducenter, blev Legoland skabt som et levende udstillingsvindue for LEGO's kreative muligheder.

Den originale park i Billund blev hurtigt fulgt af yderligere ni parker spredt over hele verden, herunder i Storbritannien, Tyskland, USA, UAE, Malaysia og Japan.

Hver Legoland-park er opdelt i forskellige tematiserede områder, som ofte inkluderer Miniland, hvor besøgende kan se berømte bygninger og scenerier lavet udelukkende af LEGO klodser.

Disse parker har mere end 50 millioner klodser tilsammen, hvilket understreger LEGO's engagement i detaljer og kvalitet.

Ud over de imponerende LEGO-modeller tilbyder parkerne en række rides, workshops og shows, der er designet til at engagere og underholde familier med børn i alderen 2 til 12 år.

Legoland er også berømt for sin særlige vægt på uddannelsesmæssige oplevelser, der fremmer problemløsning og kreativ tænkning gennem leg.

Økonomisk har Legoland-parkerne vist sig som vigtige turistattraktioner i deres respektive regioner, der tiltrækker millioner af besøgende årligt og bidrager væsentligt til lokaløkonomierne.

Parkernes succes har også ført til åbningen af Legoland Discovery Centers, som er indendørs oplevelsescentre placeret i større byer rundt omkring i verden.

Læs også

Firmaet bag Legoland lancerer nyt koncept: Nu skal prisen variere efter, hvornår du kommer

2024-05-06T06:05:45Z dg43tfdfdgfd