TO PERSONER BLEV FUNDET DøDE I Sø: NU ER DER NYT FRA POLITIET

Nordsjællands Politi kunne for lidt over en uges tid siden bekræfte, at de havde fundet to døde personer i Fredensborg Slotshave ved Esrum Sø.

Fundet blev observeret af Presse-fotos.dks reporter på stedet lørdag aften, hvor to ligposer blev hevet op af vandet og placeret på en badebro.

“Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet. Den ene er blevet båret væk, den anden ligger på badebroen. Vi ved ikke, hvad der er i, men der står kriminalteknikere og tager billeder af det, der ligger i ligposen", lød det fra Presse-fotos.dks udsendte.

Læs også

Tragisk hændelse i Legoland: Spædbarn får hjertestop - nu er moren anholdt

DMI melder om mere regn: Her bliver der risiko for oversvømmelser

Over halvdelen af danske bilister gør det: Det kan få enorme konsekvenser

Allerede morgenen efter meddelte politiet, at deres indsats i området var afsluttet, og her bekræftede de det tragiske fund. I samme ombæring skrev de, at der ikke var noget, der tydede på, at der var tale om en forbrydelse.

Og nu melder politiet igen ud i den mystiske sag.

I et opslag på X har Nordsjællands Politi opdateret offentligheden om den triste sag, og her bekræfter de en af de teorier, som har floreret:

"I sidste måned efterlyste vi et søskendepar på henholdsvis 61 og 67 år fra Fredensborg, og nogle dage senere blev to personer fundet druknet i Esrum Sø. De to druknede er identificeret som værende søskendeparret", skriver politikredsen.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Læs også

Karsten Ree i stor satsning

Her er en vigtig meddelelse til dem, der benytter Apple- eller Google Pay

To personer fundet døde: "Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet"

2024-05-06T11:36:51Z dg43tfdfdgfd