TEENAGERE RISIKERER FæNGSELSSTRAFFE: SMED TO FULDE SPANDE MED DåSER OVER BORDS

Bådture i det varme sommervejr er for mange associeret med hygge, solskin, badning og kolde drikkevarer.

Både i ind- og udland nyder mange, unge såvel som gamle, en tur ud på havet med venner eller familie.

Denne vennegruppe var ingen undtagelse. Vennegruppen, der er fra Florida i USA, var taget ud på en af drengenes båd, hvor de drak alkohol, selvom de ikke var gamle nok.

Derfor ville de skille sig af med beviserne på sprutten, og det blev gjort på værst tænkelig vis: to fulde spande med dåser blev hældt direkte i havet.

Hvad de dog ikke var klar over var, at der var et 1500mm zoom kamera rettet på dem.

Læs også

DMI melder om mere regn: Her bliver der risiko for oversvømmelser

Over halvdelen af danske bilister gør det: Det kan få enorme konsekvenser

To unge drenge fra båden meldte sig til politiet fredag efter, at den virale video der viste dem smide skraldespandene i havet, mens de sejlede langs Floridas kyst i sidste weekend.

Den 16-årige og 15-årige blev begge sigtet for forurening i tredje grad for at have forurenet vandet ved Boca Raton, Florida, oplyste Floridas fiskeri- og naturforvaltning (FWC).

Det fortæller NYpost.

"De to unge meldte sig selv til myndighederne for at tage konsekvenserne af at have overtrådt loven om forurening af Floridas farvande," sagde FWC ifølge WPBF.

Den chokerende video, der blev delt af YouTuberen Wavy Boats, fangede øjeblikket, hvor en båd fyldt med flere teenagere forlod det vilde Boca Bash-party og tog den korte tur ud på havet for at smide affald.

Droneoptagelser viste den 16-årige sejler angiveligt holde fast i bådens ræling, mens han lavede akavede bevægelser, da båden bevægede sig ud af Lake Boca fra indløbet ud til åbent hav.

Båden mødte kraftige bølger, mens to fyldte skraldespande blev smidt overbord af bådens "kaptajn", den 16-årige, og hans trøjeløse partner.

Efter at have tømt skraldespandene, løftede en af drengene dem et øjeblik over hovedet i fejring, mens båden blev rystet af bølgerne.

Statens naturmyndigheder fordømte teenagerens opførsel og kaldte deres handlinger for "en alvorlig forbrydelse."

"Den ulovlige bortskaffelse af affald i vores havmiljø er en alvorlig forbrydelse, og vi arbejdede tæt sammen med Palm Beach County State Attorney's Office for at fastsætte passende anklager," sagde FWC-formand Rodney Barreto i en erklæring.

Politiet identificerede bådens ejer og besøgte hans hjem, hvor han bekræftede, at hans 15-årige søn styrede båden i videoen ifølge People.

Familien udtrykte deres dybeste beklagelse over hændelsen og er enig i, at dette bør tjene som en lærestreg for de unge, og at de bør deltage i samfundstjeneste og havbeskyttelsesaktiviteter for at forstå vigtigheden af at beskytte miljøet.

De unge risikerer en bøde på op til $50.000 og op til fem års fængsel.

Læs også

Efter krav fra familien: Maradonas lig skal graves op

Tragisk hændelse i Legoland: Spædbarn får hjertestop - nu er moren anholdt

Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt

2024-05-06T06:50:58Z dg43tfdfdgfd