STUDERENDE INDEN FOR MEDICIN LEVER I VEGETATIV TILSTAND EFTER ORTOGNATISK KIRURGI

Larissa Moraes de Carvalho, en ung beboer i Juiz de Fora (MG), har været i vegetativ tilstand siden marts 2023, efter at have lidt af et kardiopulmonært stop som følge af en ortognatisk kirurgi.

Proceduren, der blev udført på Santa Casa de Misericórdia, havde til formål at rette op på misaligneringer i kæben og kæben, som tandlæger havde anbefalet siden hendes barndom.

+ Video: Video afslører hvorfor Gisele Bündchen græd under politiets indgreb

Umiddelbart efter operationen oplevede Larissa komplikationer og mistede bevidstheden, hvorfra hun ikke har genvundet siden. Efter et års indlæggelse modtager studerende nu pleje derhjemme, krævende konstant assistance, herunder daglig fysioterapi og taleterapi, ernæring og medicin gennem sonde.

Ricardo Carvalho, Larissas far, berettede til G1-webstedet og mindedes dagen for operationen. “Vi vidste, det ville være en lang operation med fuld bedøvelse, men selv mens vi ventede, tænkte jeg ikke på forfærdelige ting.

Santa Casa de Misericórdia, kirurgen og anæstesilægen involveret i sagen, er under efterforskning af Civilpolitiet. Den offentlige anklager i Minas Gerais, under vejledning af anklageren Jorge Tobias de Souza, indledte en strafferetslig undersøgelse i september 2023 for at undersøge omstændighederne omkring Larissas nuværende tilstand.

Ifølge medicinsk journal forlod Larissa opvågningsrummet kl. 17.45 og blev overført til et værelse. Kl. 18.02 var hun allerede i kardiopulmonær stop. De 17 minutters interval mellem hendes afgang fra opvågningen og ankomsten til værelset er et af fokuspunkterne for undersøgelsen, da der ikke blev rapporteret problemer i denne periode.

Larissa tilbragte en måned på intensivafdelingen, før hun blev overført til et hospitalsværelse, hvor hun blev indtil marts i år. Siden da er hun blevet behandlet derhjemme under forhold, der kræver konstant intensiv pleje, herunder permanent brug af bleer.

Billeder: Instagram @larissamoraess. Dette indhold blev oprettet med hjælp fra AI og revideret af redaktionen.

The post Studerende inden for medicin lever i vegetativ tilstand efter ortognatisk kirurgi appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T13:27:12Z dg43tfdfdgfd