MYSTIKKEN FORTSæTTER I MADELEINE MCCANN-SAGEN: NU ER DER NYT

I den lille portugisiske landsby Praia da Luz, er det stadig et uopklaret mysterium, hvad der skete den aften for 17 år siden, hvor den britiske pige Madeleine McCann forsvandt.

Den kun tre år gamle Madeleine forsvandt fra sin families ferielejlighed, mens hendes forældre nød en middag på en nærliggende restaurant.

Hendes forældre, der havde efterladt Madeleine og hendes yngre søskende sovende i lejligheden, tjekkede regelmæssigt til børnene, men ved 22-tiden var Madeleine væk.

Og nu gør man endnu et forsøg på at opklare mysteriet.

Sådan skriver B.T.

Læs også

Nyd det gode vejr, mens det varer: DMI melder om kæmpe vejrskifte

Grufuld opdagelse: Nu er der nyt i Madeleine McCann-sagen

Sagen er den, at politistyrken, Scotland Yard, har fået yderligere økonomiske midler fra det britiske indenrigsministerium til at fortsætte efterforskningen.

Med en ny bevilling på 1,67 millioner kroner, er der stadig fuld gang i søgningen efter svar, og det britiske politi har sat tre efterforskere og en politibetjent på sagen på fuld tid, ligesom de har sat én betjent på sagen på deltid.

I alt er der brugt over 115 millioner kroner på efterforskningen.

Til trods for mange års intensiv efterforskning, mangler sagen stadig et gennembrud. Lige nu er Christian B., en 47-årig tysk mand, som allerede afsoner en straf for en voldtægt, der blev begået to år før Madeleines forsvinden i samme område, er hovedmistænkt.

Han er stadig ikke formelt tiltalt og har hele tiden nægtet sig skyldig.

Hvert år - på årsdagen for den lille piges forsvinden - og særligt i år, hvor Madeleine ville have fyldt 21 år, er offentlighedens og medierne fokuseret på Praia da Luz og mysteriet om Madeleine McCann.

Hendes forældre og efterforskere håber stadig på et gennembrud, der kan kaste lys over, hvad der skete med hende.

Læs også

Jakob fik en besked fra Emilie Meng på forsvindingsnatten: Nu bryder han tavsheden

Mand var sigtet i Mia-sagen, men gik fri: Nu sætter han ord på den forfærdelige tid

2024-05-03T06:39:28Z dg43tfdfdgfd