MATTIAS SKJELMOSE SæTTER ORD På FORTIDEN: "JEG HAR HAFT FORSKELLIGE PARTNERE, MEN..."

Mattias Skjelmose åbnede i den seneste episode af podcasten 'Forhjulslir' op omkring sit privatliv.

Skjelmose, som er et varmt navn i cykelsporten, talte ud om både tidligere og nuværende forhold, og i samme ombæring kom han med en noget opsigtsvækkende melding.

Det skriver Ekstra Bladet.

Skjelmose beskrev blandt andet, hvordan han gennem forskellige relationer aldrig har følt sig klar til at 'tage et ekstra skridt', men at sagen er en anden nu:

"Jeg har haft forskellige partnere, men jeg har aldrig følt mig klar til at være far eller tage et ekstra skridt. Men da jeg møder hende her, var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg er klar", udtalte han i podcasten, hvor han tilføjede:

Læs også

Ekspert: Så store er Jonas Vingegaards chancer for at vinde Tour de France

"Jeg føler, jeg har taget store skridt. Det, hun gør ved mig ... den ro, hun giver mig. Den støtte, jeg får. Det er noget, jeg aldrig har prøvet før."

Mens Skjelmoses privatliv lader til at køre på skinner, så er sagen en lidt anden, når det kommer til præstationerne på jernhesten.

Måtte nøjes med at være nummer 28

For cirka to uger siden blev der kørt Liège-Bastogne-Liège, og her var danskeren spået som en potentiel udfordrer til den slovenske storfavorit Tadej Pogačar.

Det gik dog helt galt for Mattias Skjelmose, der måtte nøjes med en 28. plads.

Han fortalte kort efter løbet til TV 2 Sport, at han var meget skuffet over sin egen præstation, og det ville tage ham længere tid end normalt at komme sig.

"Måske drømmer jeg lidt for stort og glemmer, hvor stor en mester, Tadej er. Når man kommer for tæt på solen, så brænder man sig også", sagde Skjelmose.

Læs også

Da Tadej Pogačar gjorde dette, gik det galt for Mattias Skjelmose

Mattias Skjelmose bryder tavsheden: "Måske drømmer jeg lidt for stort"

2024-05-05T11:51:09Z dg43tfdfdgfd