LARS LøKKE RASMUSSEN RASER OVER NY VIDEO: DET ER RESPEKTLøST

På det seneste har Dansk Folkeparti med Morten Messerschmidt formået at tiltrække sig en del opmærksomhed, men det har ikke altsammen været positivt.

Der er mange, der har rettet kritik af Dansk Folkepartis måde at promovere sig selv og skyde med skarpt efter deres politiske modstandere. Dette er nu sket igen, da de har delt en ny video på de sociale medier, som ikke er faldet i god jord hos alle.

Læs også

Folketingspolitiker i stor sorg: Har mistet sin unge datter

Mette Frederiksen melder klart ud: Det vil vi ikke acceptere

I slutningen af april fik Dansk Folkeparti en del kritik for en video, hvor de havde anvendt såkaldt deep fake-teknologi til at skabe en falsk udgave af Mette Frederiksen. I videoen snakkede hun om at afskaffe julen, hvilket naturligvis var en satirisk hentydning til, at regeringen afskaffede Store bededag.

Denne gang er det ikke en deep fake-video af den danske statsminister, der har fundet vej til de sociale medier. Det ændrer dog ikke på, at videoen igen har fået kritik. En af dem, der har givet udtryk for sin utilfredshed, er udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen.

I den nye video fra Dansk Folkeparti, der er kendt for at være meget EU-kritiske, ses grynede billeder fra gamle dage samt flere tydelige referencer til befrielsesbudskabet 4. maj 1945. I den nye DF-video er budskabet dog lavet om til, at de danske politikere har overgivet sig til EU.

Som reaktion på det sociale medie X skriver Lars Løkke Rasmussen, at det både er 'respektløst, historieløst, hovedløst' af Danske Folkeparti.

Ifølge Ekstra Bladet er han dog ikke den eneste politiker, der har langet ud efter Dansk Folkeparti. Det samme gør sig gældende for kirkeminister Morten Dahlin, der kalder det for 'en ommer'.

"Befrielsesdagen handler om befrielsen fra nazisterne. Forstår ikke, at I forsøger at kuppe denne dag på sådan en facon," lyder det også fra Dahlin.

At videoen er blevet delt netop nu, er naturligvis ikke tilfældigt. Den er nemlig blevet delt på årsdagen for befrielsen, som hvert år bliver markeret i Danmark. Det har Anders Vistisen og hans kolleger udnyttet til at sætte fokus på, at 'Danmark langsomt er ved at blive opslugt af EU'.

Læs også

Føtex-medarbejder sad ved kassen: Senere blev det opdaget, hvad han faktisk gjorde

Har du spillet Lotto? Her er kuponen til 14 millioner kroner købt

2024-05-05T10:02:47Z dg43tfdfdgfd