KVINDE VINDER OVER 132.000 OG "HAR DET LIGESOM JOAKIM VON AND”: HUN HAR KUN KøBT éN TING

Det er ikke kun på bankkontoen, at en ældre kvinde fra den københavnske Vestegn kan udvise overskud, efter at hun har vundet en stor gevinst i Klasselotteriet. Kvinden har nemlig brugt en del af gevinsten på 132.842 kroner til at købe sig en el-cykel, så nu klarer hun selv den værste modvind i stiv arm.

”Jeg har købt mig en el-cykel,” fortæller den ældre kvinde, som for nyligt blev glædeligt overrasket, da hendes nummer blev udtrukket i Klasselotteriet.

Hun fortæller dog, at hun ikke er blevet til en af dens slags cyklister, der forsøger at sætte hastighedsrekorder på cykelstien.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs også

Dansker vinder 2,5 millioner kroner og får en god idé: "Så skal jeg nok købe TO..."

DMI med kedelig melding: Sker først på tirsdag

”Jeg har ikke et behov for at drøne derudad. Der er nogle af dem, hvor man ligefrem kan se på deres ansigter, når de holder for rødt lys, at de glæder sig til at suse afsted. De skal da bare overhale mig, hvis de har fornøjelse af det, det skal de være velkomne til. Så sparer jeg på kræfterne i stedet,” griner hun.

Begyndte at spille for nylig

Kvinden er først for nyligt begyndt at spille med i Klasselotteriet, selv om hun egentlig ikke rigtigt troede på det.

”Jeg har altid tænkt, at det er lidt som at finde en nål i en høstak at vinde i lotteriet, men så tænkte jeg, at nogen MÅ jo vinde, og så købte jeg et lod, og næsten med det samme vandt jeg 150 kroner tre gange, og nu…’ siger hun uden at fuldende sætningen om, at hun lige har vundet 132.842 kroner.

”Hold da op! Så mange penge har jeg aldrig vundet før. Jeg plejede aldrig nogensinde at vinde før,” siger hun.

Det er et stykke siden, at de 132.842 kroner gik ind på kontoen, og hun har allerede taget hul på dem.

”Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe mine børn. Det blev de svært glade for, da jeg ringede og fortalte dem det. Så havde jeg det ligesom Joakim von And,” siger hun.

Inden hun vandt gevinsten, havde hun drømt om en særlig ring fra Georg Jensen, men da først pengene stod på kontoen, kom hun på andre tanker.

”Nu har jeg jo muligheden for at købe sådan en ring, men jeg har ikke købt den. Jeg er kommet frem til, at jeg har ringe nok, som jeg alligevel aldrig kommer til at tage af. Nogen af dem kan slet ikke komme af, og jeg har jo også kun 10 fingre,” griner hun.

Læs også

Føtex-medarbejder sad ved kassen: Senere blev det opdaget, hvad han faktisk gjorde

Har du spillet Lotto? Her er kuponen til 14 millioner kroner købt

2024-05-05T07:47:26Z dg43tfdfdgfd