FOR 17 åR SIDEN FORSVANDT MADELEINE MCCANN: NU DELER HENDES FORæLDRE RøRENDE BESKED

De seneste udviklinger i sagen om Madeleine McCanns forsvinden har flyttet fokus fra de oprindelige mistanker omkring, at forældrene var involveret.

Nu er det i stedet en 47-årig tysker ved navn Christian B., som allerede afsoner en straf for en voldtægt, der blev begået to år før Madeleines forsvinden i samme område, der er er hovedmistænkt.

Læs også

Mystikken fortsætter i Madeleine McCann-sagen: Nu er der nyt

Karsten og Janni Ree satte huset til salg for 120 millioner kroner: Nu er der nyt

Nyd det gode vejr, mens det varer: DMI melder om kæmpe vejrskifte

Han er dog endnu ikke formelt tiltalt i sagen.

I dag er det 17 år siden, at den britiske pige forsvandt, og i den anledning har forældrene valgt at sætte ord på tragedien, som har trukket overskrifter over hele verden.

Sådan skriver SE og HØR.

"Selv om vi er heldige på mange andre parametre og mere eller mindre i stand til at leve et normalt liv, er det 'levende limbo' stadig meget foruroligende. Og hendes fravør gør stadig ondt", skriver forældrene i Facebook-gruppen, Official Find Madeleine Campaign, og fortsætter:

"Jeres støtte opmuntrer og giver os styrke til at fortsætte. Vi ved, at kærligheden og håbet for Madeleine stadig levet sammen med viljen til at finde hende – selv efter så mange år, og det er vi meget taknemmelige for. Tak igen for at huske Madeleine og alle andre forsvundne børn."

Det står klart, at den lange periode med uvished har påvirket McCann-familien dybt, men support fra offentligheden har givet familien noget at støtte sig op af.

Gennem tiden har McCann-sagen været genstand for omfattende mediedækning og offentlig spekulation, hvilket vidner om kompleksiteten i sådanne forsvindingssager.

Læs også

Jonas Vingegaards rival så det voldsomme styrt ske: Nu bryder han tavsheden

Rygterne svirrer om Meghan Markle: Nu udtaler hun sig "Har ikke noget at gøre med cannabisfarm"

2024-05-03T10:10:25Z dg43tfdfdgfd